وضعیت :
سپاس ها : 3,447
سپاس شده 2,143 در 951 پست
یاد شده در 5 پست تگ شده در 486 تاپیک
Anna Torv As Star Olivia Dunham
نام حقيقي: آنا تورف
نام كاراكتر وي در سريال فرينج: الويويا دانم
تاريخ تولد: 15 آپريل 1978
قد: 173 سانتي متر
زندگی نامه :
آنا تورف در سال 1978 در شهر ملبورن ، ایالت ویکتوریای استرالیا به دنیا آمد اما بخش بزرگي از دوران كودكي او در "گولد كوست كويينلند" سپري شد و از سن 8 سالگي به بعد نيز از پیش پدرش" هانس تورو" جدا زندگي كرد.
وي در سال 1996 از مدرسه بنوا استيت (Benowa State) فارغ التحصيل شده و در سال 2001 در رشته بازیگری از" NIDA" فارغ التحصیل شد و كار حرفه اي خود در زمينه بازيگري را در مركز تئاتر "Cordeaux Canvas" دنبال كرد كه از نظر وي بهترين تجربه ها را پس از فارغ التحصيلي از NIDA در آنجا كسب كرده است.
پس از مدت كوتاهي اولين نقش خود را در مجموعه تلويزيوني "شيرهاي جوان" با 22 اپيزود در سال 2002 در نقش "ايرنا" ايفا كرد.
كمي پس از آن آن براي بازي در فيلم "چراغ سفر" به "آدلائيد" سفر كرد سپس در سراسر استراليا در نقش افلياي نمايشنامه هملت ظاهر شد. بازي در نقش نيكي در سريال "زندگي مخفي ما" با 20 اپيزود در سالهاي 2004 – 2005 آنا را به ملبورن بازگرداند و درست پس از آن بطور همزمان در فيلم" كتاب وحي "كه در سال 2006 اكران شد و در نمايش "باغ آلبالو"در تئاتر سيدني به كارگرداني هاوارد ديويس نقش بازي كرد.
دعوت از آنا براي بازي در مجموعه تلويزيوني شبکه BBC به نام "دلبران" درست زماني اتفاق افتاد كه او پس از سفرش به لندن در پيدا كردن نقشي جديد با مشكل جدي مواجه شده بود.
در اينجا بود كه او توسط "جي جي آبرامز "براي بازي در مجموعه بي نظير علمي- تخيلي درام خود به نام" فرینج "انتخاب گرديد .
نکات جزئی دیگر:
عمه آنا كه يك نويسنده نيز مي باشد داراي ثروت كلاني است كه از ازدواجش با كرديوكس كنواس (Cordeaux Canvas) بدست آورده است و مالك كمپاني اخبار News Corp كه در سال 2008 دومين شركت بعد از والت ديزني و در سال 2009 سومين شركت در زمينه تفريحي و مالتي مديا شناخت ه شده است.
اين شركت مالك گروه سرگرمي فاكس است كه بالطبع شامل شبكه تلويزيوني فاكس نيز مي شود.
ورزش هاي مورد علاقه او اسب سواري، موج سواري، شنا و پياده روي مي باشد.
آنا از سال 2008 با مارک والی (Mark Valley) بازیگر نقش جان اسکات در سریال فرينج ازدواج كرده است.
نقل قول هاي شخصي آنا:
· من فكر نمي كنم كه هنوز به آنچه مي خواهم رسيده باشم، بنابراين برايم جالب است كه لحظه اي كه به هدفم و آنچه كه مي خواهم برسم چه حسي خواهم داشت!
· من چيز زيادي در مورد بازي هاي ويدئويي نمیدانم. بعضي از آنها به شدت خشن هستند اما بازي شمشير آسماني كاملا متفاوت است. من با سازنده اين بازي مكالمات زيادي داشتم و فكر مي كنم هدف او علاقمند كردن مخاطب است. اگر چه در اين بازي كشت و كشتار هم وجود دارد اما كاراكتر من در اين بازي يعني ناريكو يك دختر كاملا حمايتگر براي اعضاي خانواده اش و دختر فراري بازي است. اين بازي نه تنها زيباست بلكه وراي يك بازي ويدئويي مي باشد. هدف آن حمايت و اهميت دادن به انسانهاست. سازنده اين بازي كه از دوستان من است اين بازي را بر خلاف دنيا كه انسانها از هر گونه احساسي دور مي كنند خلق كرده است مثلا اگر كاراكتري موفق به نجات شخصي كه از آن حفاظت مي كند نشود شما گريه او را مي بينيد.
· بعضي وقت ها بخشي از ديالوگ هاي نقش من طوري است كه من قادر به بيان آنها نيستم و در اين موارد از يك فرد آمريكايي مي خواهم كه آن را براي من ادا كند چون براي ما استراليايي ها بعضي از اصطلاحات و بيان كلمات متفاوت است
فیلم ها یی که انا در ان به ایفای نقش پرداخت را می توانید در لینک زیر ببینید
منبع : www.pardisgame.net
ویرایش توسط autumn63 : 07-07-2013 در ساعت 21:40 دلیل: تعویض لینک
آنان که میفهمند عذاب میکشند
و آنان که نمیفهمند عذاب میدهند
علاقه مندی ها (Bookmarks)