هیچ وقت به رفقات خیانت نکن و سعی کن دهنتو ببندی (رابرت دنیرو : رفقای خوب)
وضعیت :
سپاس ها : 10,143
سپاس شده 25,840 در 7,194 پست
یاد شده در 50 پست تگ شده در 758 تاپیک
گروه خبری - شون کانری : من دیگر بازیگری نمیکنم

« شون كانري» بازيگر كهنهكار سينماي هاليوود اعلام كرد: من ديگر بازيگري نخواهم كرد و خودم را در اين حرفه بازنشسته ميكنم.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين بازيگر 80 ساله كه به عنوان ايفاگر نقش جيمزباند در هفت سري از اين آثار نقشآفريني كرده درباره بازگشتاش به صحنه سينما ابراز شك و ترديد كرده است.
بنابر اعلام ديجيتال اسپاي، شون كانري در اين خصوص گفت: من فكر نميكنم هرگز به حرفه بازيگري برگردم؛ من خاطرات شگفتانگيز بسياري در عالم سينما در ذهنم ثبت كردهام، اما آن روزها همه سپري شدهاند.
شون كانري درباره علاقهاش به فيلمهايي كه با عنوان جيمز باند با بازي خودش تهيه و توليد شدهاند گفت: «از روسيه با عشق» را كاملا دوست دارم و مورد علاقهام است. اين فيلم با يك داستان جذاب و گيرا به مفهوم دقيق كلمه يك اثر بينالمللي بود.
شون کانري در هفت فيلم از سري فيلمهاي جيمز باند نقش اين مامور مخفي را بازي کرده است: دکتر نو، از روسيه همراه با عشق، پنجه طلايي، تاندربال، زندگي فقط براي دو بار، جواهرات براي هميشه، هرگز براي يکبار هم نگو.
هفته گذشته شون كانري، به عنوان بهترين جيمز باند تاريخ سينما انتخاب و معرفي شد.
منبع : ایسنا
ای خدا دمت گرم ما رو بفرست به مرحله ی بعد دیگه!! این مرحله که همش غولــــــــه!!!
----------
دم ازبازی حکم میزنی!دم ازحکم دل میزنی!پس به زبان"قمار"برایت میگویم!قمار زندگی را به کسی باختم که"تک" "دل" را با"خشت"برید!جریمه اش"یک عمر" حسرت"شد!باخت ِ زیبایی بود!یاد گرفتم به "دل"،"دل" نبندم!یاد گرفتم از روی"دل"حکم نکنم!"دل"را باید" پر"زد جایش"سنگ"ریخت"که با"خشت""تک پری" نکنند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)