وضعیت :
سپاس ها : 2,628
سپاس شده 2,279 در 865 پست
یاد شده در 0 پست تگ شده در 494 تاپیک
گروه خبری_امین تارخ: ديدن دوباره «مادر» احساس قشنگي بود
امین تارخ: ديدن دوباره «مادر» احساس قشنگي بود

"امين تارخ " در گفتوگو با خبرنگار سينمايي فارس درباره تماشاي فيلم "مادر " پس از گذشت 21 سال، گفت: احساس قشنگي بود، نه از اين نظر كه احساس كردم، پير شدهام بلكه از اين بابت كه وقتي فيلم را ميديدم به ذهنم ميآوردم كه ما واقعا حق داشتيم كه ميگفتيم دهه 60، دهه طلايي سينماي ايران بوده است. وي افزود: به نظر من اين تأثير بسيار خوبي روي مردم ميگذارد تا بدانند دو نسل گذشته، چه سينمايي را داشتيم و يا اصولا سينماي بعد از انقلاب با چه سينمايي شروع شده است و به لحاظ فرهنگي، اخلاقي و معيارهاي فرهنگي و هنري اين فيلمها، چقدر كارهاي شاخصي بودهاند و نمونه اين كارها به ندرت اتفاق ميافتد. بازيگر فيلم "مادر " با بيان اين مطلب كه با تماشاي پلان به پلان اين فيلم به ياد پشت صحنه آن افتاده، گفت: من در تمامي اين لحظات پشت صحنه فيلم را از ذهنم ميگذراندم و اينكه چقدر با عشق و علاقه كار ميكرديم. فيلم "مادر " و "دلشدگان " نه تنها به گفته من، بلكه به گفته تمامي عوامل دستاندركار، يكي از شيرينترين دوران حرفهاي و كاري من بوده و هست. وي ادامه داد: همين قدر كه جوانها، قدري به سينماي ايران با نگاه تاريخي نگاه كنند، قدر و منزلت سينمايي كه شروع كرديم، بهتر شناسايي ميشود. زماني كه ما اين نوع فيلمها را شروع كرديم، فكر ميكرديم كه داريم دستمان را گرم ميكنيم تا در آينده كارهاي شاخصتر و بهتري انجام دهيم، هنوز هم من اين اميدوار را دارم ولي واقعيتش اين است كه سينمايي كه آن گونه برنامهريزي شد و حاصلش كارهايي مانند باشو غريبه كوچك، مادر و خانه دوست كجاست بود، مطمئنا اكنون منزلت و جايگاه والاتري را ميبايست صاحب باشد اما به هر حال هميشه اميد آن وجود دارد كه سينماي ما بار ديگر به اين شأن و منزلت برسد. امين تارخ تماشاي فيلم "مادر " را با تماشاچيان سينما يكي از خاطرهانگيزترين شبهاي زندگي خود دانست و گفت: تعداد تماشاگران آنچنان فوقالعاده زياد نبود ولي قابل توجه بود. يكي از زيباترين خاطرات زندگي من، ديشب شكل گرفت، زماني كه با تماشاگران فيلم عكسي به يادگار گرفتيم كه براي ثبت در تاريخ، بسيار خوب و به يادماندني است.
منبع : فارس
علاقه مندی ها (Bookmarks)