گاهی آدمی در 20 سالگی میمیرد ولی در 70 سالگی به خاک سپرده می شود...
وضعیت :
سپاس ها : 2,718
سپاس شده 7,604 در 1,715 پست
یاد شده در 9 پست تگ شده در 338 تاپیک
فرانک میلر: هیچکدام از فیلمهایبتمنرا نمیتوانم تاآخرببینم چون اصالت ندارند
برای کسانی که کامیکها و رمانهای مصور را دنبال میکنند، فرانک میلر یک اسطوره است. نویسندهای که شاید با آثاری همچون مجموعهی درخشان «سینسیتی» شناخته شود اما مهمترین دستاوردش دو کامیک شاهکار «بتمن: سال یک» و «شوالیه تاریکی بازمیگردد» است که در دههی هشتاد، دنیای بتمن و لحن کلی کامیکها را برای همیشه تغییر داد و خشونت و سیاهی را بیش از همیشه به گاتام سیتی آورد.
میلر در «سال یک»، داستان بازگشت بروس جوان به گاتام سیتی و برخوردش با جیمی گوردون پلیس وظیفهشناس شهر و تلاش برای مبارزه با مافیا و جرائم سازمانیافته را روایت کرد. در «شوالیه تاریکی بازمیگردد» به سراغ بروس وین سالخوردهای رفت که سالها از هیبت بتمن فاصله گرفته بود. اما پیدایش یک گروه آنارشسیت و وحشی در شهر، بتمن را به میدان مبارزه باز میگرداند و در انتها بتمن که حالا یک تنه آلترناتیوی برای سیستم حاکم بر جامعه به شمار میرفت، باید با سوپرمن مبارزه میکرد که از طرف رئیسجمهور برای کشتن بتمن ماموریت داشت. فیلم جدید زک اسنایدر یعنی «سپیده دم عدالت» نیز بخش اصلی داستان خود را از کامیک میلر گرفته است.
طی روزهای اخیر قسمت دوم «سینسیتی» بر روی پردهی سینماها رفته و بازار گفتگوهای مفصل با میلر داغ است. میلری که به خاطر گرایشهای سیاسی راستگرایانه و رابطهی بدش با استودهای هالیوودی شهرت دارد، در بخشی از گفتگوی اخیر خود نسبت به فیلمهای بتمن واکنش نشان داده و اعلام کرده که هیچ کدام از آنها را نمیپسندد چون پیچیدگی، دنیای تیره و ایدههای تکاندهندهی کامیکها را نمیتوان در آنها دید:
«اکثرا مردم ازم دربارهی فیلمهایی میپرسند که براساس شخصیتهایی ساخته شده که قبلا روی آنها کار کردهام، باید بگویم که از آن فیلمها بدم میآید. من دربارهی آن شخصیتها و این که چجوری هستند، ایدهها و ذهنیت خودم را دارم. منظورم این است که اصلا هیچ کدام از فیلمهای بتمن را نمیتوانم تماشا کنم. بخشهایی از آنها را دیده ام ولی به طور کلی باید بگویم که نه! این چیزی که ساخته اند بتمن نیست و قبل از این که فیلم تمام شود، از سالن سینما میزنم بیرون.
و این شامل تمام فیلمها هم میشود. من کاری که {نولان} کرده را محکوم نمیکنم، ولی اصلا قضیه برایم قابل هضم نیست. به جز این که این آقا فکر میکند خودش صاحب عنوان "شوالیه تاریکی" است. {با خنده} در حالی که بیست سال دیر دوزاریاش افتاده و این چیزها مال خیلی وقت پیش است.»
میلر علاوه بر واکنش تند نسبت به فیلمهای بتمن، در این گفتگو اعلام کرده از سری جدید فیلمهای مارول خوشش میآید چون به ذات و بازیگوشیهای کامیکهای خود نزدیکتر اند. میلر بعد از مشکلاتی که با هالیوود بر سر فیلمنامهی «ربوکاپ 2» پیدا کرد، از صنعت سینما فاصله گرفت و روی کامیکها متمرکز شد. تا زمانی که به اتفاق رابرت رودریگز، نسخهی سینمایی «سینسیتی» را ساخت و حالا نیز قسمت دوم فیلم اکران شده و واکنشهای سردی را از طرف منتقدان به همراه داشته.
دو کامیک بتمن تحسینشدهی میلر، در سالهای اخیر تویسط دیسی کامیکز و به کارگردانی جی اولیوا، به صورت انیمیشن بازسازی شده و موفقیت چشمگیری را به دست آورده است. میلر در روزهای گذشته با ظاهری نحیف و بیمار در فرش قرمز و افتتاحیهی فیلمش حضور پیدا کرده و باعث تقویت این شبهه شده که نویسندهی مشهور کامیک، با بیماری سرطان دست به گریبان است.
تهیه و تنظیمـ
LuCiFer
منبع
کافه سینما
بازنشر
ســینماســـنتر
براي ملتي كه سردشان است
باريدن برف
اصلا اتفاق رمانتيكي نيست
ايلهان برك
علاقه مندی ها (Bookmarks)