بچه ها شرمنده اینقدر به لاست گیر دادم .. حالا ولش کن
به نظر شما مهمترین سوال جزیره چی بود؟؟؟؟
نظر سنجی هم نداره دل بخواهیه///
بچه ها شرمنده اینقدر به لاست گیر دادم .. حالا ولش کن
به نظر شما مهمترین سوال جزیره چی بود؟؟؟؟
نظر سنجی هم نداره دل بخواهیه///
که دود سیاه چیه.
فکر میکنم حتی بعد از اتمام لاست هم آخرش معلوم نشد که دود سیاه خود مرد سیاهپوش بود یا اینکه این دو تا ماهیت جداگانه ای داشتن. من که نفهمیدم. کسی فهمید به منم بگه.
سوال كه زياده حالا به فرض ما سوالمون رو گفتيم كي جواب ميده
يكي بگه دقيقا والت چي بود و چيكاره اصلا استثنائي بود
▆ ▅ ▄ ▃ ▂ شاد بودن بزرگترین انتقامی است که می توان از زندگی گرفت ▂ ▃ ▄ ▅ ▆
به نظر من چون کل سریال بر پایه جزیره بود و تمام اتفاقات به خاطر حفاظت از جزیره بود ...
سوال اصلی بعه نظر من اینه که جزیره اصلا از کجا اومده بود ؟ کارش دقیقا چی بود ؟ اولین محافظ جزیره از کجت اومده بود ؟
و... سوال درباره ی ماهیت جزیره
آنان که میفهمند عذاب میکشند
و آنان که نمیفهمند عذاب میدهند
من اینجا رو نفهمیدم که چرا وقتی برای بار دوم با پرواز اجیرا برگشتند به جزیره چرا کیت و جک و هورلی رفتن به گذشته و بقیه مثل سان و بن و جان لاک موندند تو آینده ؟![]()
به قول سوال مهمترین سوال همون بود که سهیل عزیز گفت...اصلا این جزیره چی بود و ....!!!!
ولی من خودم کلا نفهمید ما از فصل 1 تا 5 رو برا چی دیدیم؟؟ آخه همه اتفاقها تویه فصل 6 افتاد
دود سياه !!! اين جريان دود سياه حل نشده باقي موند
چشمه ،قلب جزيره !!! چرا داراي خواص مجزه بخش بود ؟ چرا برادر جيكوب رفت داخلش و دود شد
خود مرد سياه پوش چي شد ؟!!! دود سياه از كي وجود داشت ؟ اصلا منشا و مبدا جزيره ؟؟!!!!
چرا گفتن جان لاك خاص و استثناييه ؟
چرا والت خاصه ؟
چرا و چرا و چرا............
اینا از اول انقدر لاست رو پر معما ساختن یعنی حدودا تا اواخر فصل 5 هنوز داشتن معمای جدید مطرح میکردن ولی فکر میکردن که توی فصل 6 میتونن به همه چیز جواب بدن .
که اینطور نشد.![]()
البته فرامرز جان نمي شه گفت تو پاسخ معماها موفق نبودن ها ،اما خوب يه سري مسائل از قلم افتاد !
شايد هم اين به اين معنا بود كه قضاوت با بيننده باشه !
به نظر منم همونطوری که آقا سهیل گفتن، سوال اصلی مربوط به خود جزیره بود!
یا به زبون ساده تر : "اینجا کجاست؟"
فکر نمیکنم که فیلم همچین قصدی داشت!.....وقتی که آخر فیلم جک دید که پدرش از توی تابوت اومده بیرون و فهمید که خودشم مرده درواقع یه جورایی راه رو برای سوالات قبلی (مثل والت کی بود و دود سیاه و ...) بست! و یه تفکر رو از مرگ بیان کرد.
ویرایش توسط Backstreetboy : 07-14-2011 در ساعت 15:08
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)