وضعیت :
سپاس ها : 3,635
سپاس شده 4,004 در 1,163 پست
یاد شده در 12 پست تگ شده در 994 تاپیک
پاسخ : Swa.47- تحلیل و بررسی سریال شرلوک (Sherlock) فصل اول و دوم

نوشته اصلی توسط
Ali
- فیلم دنبالهدار شرلوک هملز با بازی افتضاح رابرت دوانی حقیقا هجوی بر شخصیت شرلوک هلمز و نوشتههای سر آرتور کونان دویل است. تنها نقطه اشتراک این دو شخصیت نامشان است که بیشتر به دلایل تجاری باز میگردد تا هر چیز دیگر. اگر فیلم شرلوک هلمز (رابرت داونی) را بخواهیم در چارچوب شخصیت شرلوک بررسی کنیم، چیزی در حد افتضاح است اما اگر نام شرلوک را حذف کنیم، فیلم تا حدودی قابل تحمل میشود.
- کسانی که سریال شرلوک با بازی جرمی برنت را با دقت ملاحظه کردهاند، دریافت بهتری از شخصیت شرلوک مدرن (بندیک) دارند. پایه این شخصیت مدرن اجراهای جرمی برنت است.
- ایراد اساسی سریال جدید شخصیت پردازی دکتر واتسن است که هرچه سریال پیش میرود ابزوردتر، احمقتر و ضعیفتر می شود در صورتی که در نسخه سالهای گذشته دکتر واتسن همکار شرلوک و یاور او در حل معماها ست.
- در سری قدیم شرلوک بسیاری از راه حل ها برای بیننده مجهول است و این قابل حل نیست مگر به شیوه افکتهای تصویری که در سری مدرن شرلوک با آن مواجه هستیم. از این وجه سری جدید قویتر از سری قدیم است.
- در مورد روشی که شرلوک برای زنده ماندن بکار میبرد نظر شما را به دیالوگهای یک سکانس جلب میکنم که کلید این معماست:
Sherlock: You're wrong, you know
You do count
You've always counted
and I've always trusted you
But you were right
I'm not OK
Molly: Tell me what's wrong
Sherlock: Molly, I think I'm going to die
Molly: What do you need
Sherlock: If I wasn't everything that you think I am, everything that I think I am
would you still want to help me
Molly: What do you need
Sherlock: You
درباره شرلوک گای ریچی که حق باشماست و واقعا استخوان های کانن دویل زیر قبر میلرزه.شرلوک مسلما از مولی برای فرار از مهلکه استفاده کرده ولی سوال اینجاست که چطور؟چون مشخصا شرلوک از ساختمون پریده پایین ولی چطور زنده مونده؟؟؟من احتمال میدادم که شاید شرلوک روی کامیون حمل زباله افتاده و بعد سریعا خودشو نقش بر زمین کرده ولی با دقت بیشتر متوجه شدم فاصله کامیون با مکانی که باید شرلوک درش سقوط میکرده خیلی بیشتره پس این احتمال رده.یچیز دیگه هم اینکه چرا شرلوک اصرار کرد تا جان جلوتر نیاد؟مطمئنا از قبل برای شرلوک تشکی اماده کرده بودن که شرلوک روی اون بیافته و اسیب نبینه بعدش سریعا تشک برداشته شده(جان دید نداشته و وقتی هم داشته به سمت ساختمون حرکت میکرده یک دوچرخه سوار به اون زده که قصدش این بوده جان از سرعتش کاسته بشه)و شرلوک رو گریم کردن و احتمالا این کار هم توسط دوستای اون در شبکه بیخانمان ها رخ داده و کسایی هم که دور شرلوک رو گرفتن بیخانمان ها هستن.از همه مشکوک تر هم اون شخصی است که گوشی داره و شرلوک رو معاینه میکنه و بعدش هم همراه با شرلوک وارد بیمارستان میشه(به حرکاتش دقت کنید متوجه حرکات عجیبش خواهید شد)
ممنونم ازت علی جان که متن من رو مطالعه کردی و درباره اش نظر دادی
علاقه مندی ها (Bookmarks)